Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kompromisslös kvalitet

Våra produkter är utvecklade av vårt eget team i nära samarbete med våra leverantörer, så att vi har full kontroll över innehåll, kvalitet och effekt. Produkterna är inte inriktade på en ”quick fix” av symptom utan på att balansera grundläggande obalanser och stödja kroppens egen förmåga till läkning. Vi kompromissar aldrig utan jobbar hårt för att ta fram bästa möjliga mix av ingredienser, sammansättning och kvalitet.

Vår produktfilosofi

Ekologiskt, så långt det är möjligt

RawFood, så långt det är möjligt och relevant

GMO-fritt, alltid!

Rena produkter, utan onödiga tillsatser

Lättupptaglighet, alltid vårt fokus

Kvalitetssäkring , enligt Svensk Egenvårds branschriktlinjer

Kvalitetstillverkning. Enligt Svensk Egenvårds standard.

Mjölk- och glutenfritt, hela vårt sortiment förutom vassleprotein (komjölk)

Certified for self-care

Certifieringskriterierna för Säkra kosttillskott till konsument (Certified for self-care) baseras på myndighetskrav, branschriktlinjer och krav från ett antal internationellt erkända livsmedelsstandarder som till exempel ISO 22000, ISO 9001, Global standard för livsmedelssäkerhet (BRC) och International Food Standard IFS. De fastställda kriterierna för Certified for self-care kan hittas på Svensk egenvård hemsida. Se vårt certifikat på svenska. View our Certified for self-care in English.

EKO-Certifiering

Holistic är ekologiskt certifierade enligt EU-förordning 834/2007 som utgör grunden för en hållbar utveckling av ekologisk produktion. Se certifikat. Se listan över alla produkter.

KRAV-Certifiering

Holistic är certifierade enligt KRAV som är Sveriges mest kända miljömärkning för mat, uppbyggd på ekologisk grund med särskilt höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan. Se certifikat. Se listan över alla produkter.

Producentansvar

Holistic Sweden har valt att fullgöra sitt producentansvar genom TMR som ansvarar för att förpackningar samlas in och återvinns i enlighet med kraven i förpackningsförordningen (SF 2018:1462). Se verifikat.

Medlem i Svensk Egenvård

Svensk Egenvård är branschorganisationen för företag inom egenvårdsbranschen. Deras uppdrag är att förmedla kunskap om egenvård till konsument, media och samhällets beslutsfattare samt att ge sina medlemsföretag stöd och information. Holistic följer Svensk Egenvårds branschriktlinjer för egenkontroll och faroanalys enligt EU förordning 852/2004.

Vi stödjer Nordic Nutrition Council

Nordic Nutrition Council skapar förutsättningar för en god folkhälsa genom att på vetenskaplig grund sprida kunskap i frågor om kost och nutrition till politiker, media, forskare, hälsovårdspersonal och allmänhet.

Alla Holistics produkter är vegan förutom:

BenStark (vitamin D från fårull)

D-vitaminprodukter (vitamin D från fårull)

Glukosamin (skaldjur)

ImmunBalans (vitamin D från fårull)

Inflamino (vitamin D från fårull)

Körtelextrakt (animaliska)

MultiVitamin (vitamin D från fårull)

SuperVitalis (vitamin D från fårull, bipollen, bidrottninggelé)

Vassleprotein (komjölk)

Doping

Holistics produkter innehåller inte ämnen som finns på WADA:s dopinglista. Holistic tar avstånd från all form av doping. Det kan dock vara värt att nämna några saker. Holistic körtelextrakt bör endast tas i samråd med läkare. Holistic Glukosaminsulfat är registrerat för användning av däggdjur. Produkten klassas som ett läkemedel i Sverige. Holistic StressBalans, ÖrtoIF, ÖrtoRen, ÖrtoLugn, ÖrtoDetox och AdrenaLow innehåller mellan 30–45 procent etanol vilket står på förpackningen.