Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Hudvård BB Glow /För mer lyster och en slätare hud

BB Glow är den nyaste och hetaste behandlingen i skönhetsbranschen. En skonsam och vänlig ansiktsbehandling för dig som vill ha hud som strålar.

Många svenska kvinnor och män har en BB-kräm ståendes i badrumsskåpet. En kräm som togs fram redan under 1960-talet av en tysk hudläkare. BB står för blemish balm, eller blemish base och syftet är att jämna ut hudtonen eller täcka över pigmentfläckar för att skapa en jämn, flawless och strålande hud. Utvecklingen går framåt och idag kan du skapa en liknande men mer bestående effekt genom BB Glow. BB Glow ger jämnare hudton, minskar och reducerar fina linjer och rynkor, minskar stora porer och döljer pigmentfläckar och solskador. BB Glow är baserad på MTS (microneedling therapy system) vilket gör att vi använder en nano nål som skapar massa små microkanaler där vi sedan slussar ner serum som är baserade på hyaluronsyra som är ett kroppseget ämne som binder fukt. De små nano nålarna ökar även kroppens produktion av kollagen och elastin.

Se mer på: www.topbbglow.com

BB Glow efter endast en behandling Bild 1. Före 2. Efter